Velkommen til Oppstartsleir i Strandebarm for k-gruppene.

Vi ønsker alle svømmere på k1- k4 i Arna Svømme- og Livredningsklubb hjertelig velkommen til oppstartsleir,  som også i år blir i Strandebarm i Hardanger. Vi håper at så mange som mulig har tid, og lyst til å delta. Vi reiser igjen inn sammen med Os Svømmeklubb og vi gleder oss til en flott uke sammen.

Overnatting blir på Strandebarm Sportell som ligger i Strandebarm idrettspark. Her er svømmehall, idrettshall, løpebane, skytebane, sandvolleyball og nærhet til sjø med bademuligheter.
Leiren starter i år fredag 31.august, (ettermiddag) og avsluttes søndag 9. august etter lunsj. Pga corona situasjonen ønsker vi i år og forlenge leiren litt, sånn at vi kan ha fokus på en god oppstart til ny sesong! Det er også mulig å melde seg på fra søndag 2.august dersom man ønsker dette. Det blir minst to treningsøkter hver dag. Treningen vil bestå av to svømmeøkter, basistrening og annen aktivitet. Det vil bli mye sosialt, og kjekke aktiviteter.

Det vil være reiseledere med hele uken, som skal sørge for kjekke aktiviteter, og passe på at alle har det bra :)Overnatting er på rom, leiligheter eller seng på sovesal ved behov. Pris pr svømmer kr 4400,- for overnatting, trening og 4 måltider pr. døgn for fredag-søndag, og 3400 ,- for søndag-søndag.
Påmelding og betaling skjer utelukkende via medlemsportalen innen 1. juli. Lurer dere på noe, send mail til susannkberg@hotmail.com
Alle svømmere skal meldes på via medlemsportal.
Dersom svømmer har spesielle behov eller allergier. Send mail til Susann (susannkberg@hotmail.com)