Klubbutstyr – Arna SLK

Klubbutstyr

Vi har inngått avtale med G-Sport Øyrane torg om å levere klubbtøy for oss. Vi har valgt å gå for en fin kolleksjon fra Hummel. Dette betyr at man når som helst skal kunne gå på G-Sport ØyraneTorg for å se nærmere på og kjøpe Arna SLK sine klubbprodukter der.

Ved enkelte anledninger kan det hende at vi gjør fellesinnkjøp for å oppnå større rabatter, men dette vil vi da opplyse spesifikt om.

Last ned PDF med produktene fra G-Sport/Hummel

gsport

Betingelsene fra G-Sport er som følger:

Samtlige av Arna SLK sine medlemmer har rett til 10% rabatt ved daglig handel i alle G-Sport Bergens butikker: G-Sport Arna, Bergen Storsenter, Vestkanten, Sartorparken, Laguneparken, Askøy, Samt G-Max Åsane. Rabatten gjelder ved kjøp av alle varer i G-Sports sortiment eksklusiv tilbudsvarer. Med daglig handel menes handel over disk i de nevnte butikker. Medlemmene får også spesialpris på en del klubbrelaterte varer som er merket ”klubbprodukt” i butikkene.

Arna SLK sin klubbkolleksjon sorterer under ”KLUBBPRODUKT” får vi 20% rabatt på.

NB! Prisene på Hummelproduktene under er FØR våre rabatter. Trykk kommer i tillegg.

T-skjorte og skjorts

T-skjorter og skjorts

Trykk på t-skjorte skal være Arna SLK Logo, Bergensvømmerne logo og Arna SLK skrift bakpå. Dette koster 60 kr. Initialer på skjorter og shorts/bukse koster 5 kr per bokstav.

Priseksempel ved 20% rabatt: Stay Authentic Poly Jersey (junior) vil koste ca 300,- + kost initialer (som er valgfritt)

Bukse

Skjermbilde 2015-11-18 kl. 21.27.08

 

Jakke

Ny klubbjakke kommer i januar. Denne vil ha samme logoer som T-skjorte.

 

Andre produkter

Viktoria, Anniken og Tuva er klar!
Blå badehette med klubblogo og klubbnavn.
Silikon eller tekstilhette. Kr. 100,-
sekk
Sekk. kr 300,-
Vi har sekk på lager. Logo og initialer kan trykkes på i butikk av dere selv. (20kr + 5kr pr bokstav)

Arena Navigator Backpack Large – Blå

Dette er en sekk vi har lagt til i kolleksjonen da den er større en den andre sekken vi tilbyr. Den er også en del dyrere, men et godt alternativ for de som måtte ønske denne. Vi tillater at det trykkes klubblogo på denne sekken i fargen Blå.

NB! Denne må bestilles på Swimshop (eller lignende) og leveres G-Sport (20kr + 5kr pr bokstav) for trykk (vi får 20% rabatt på Swimshop)