Svømmekurs i Bergen

Svømmekurs i Arna, Bergen

Arna SLK arrangerer svømmekurs i bassengene på Garnes Ungdomsskole og Ytre Arna Skole.
Barn fra Bergen, Osterøy, Samnanger og Vaksdal får ukentlig viktig svømmeopplæring i våre to basseng.

Vår svømmeskoleansvarlige, Christina Dyngeland Kjellid

Christina Dyngeland Kjellid, svømmeskoleansvarlig

Svømmekurs for barn

Vi har stor pågang på våre svømmekurs og hvert år er det mange barn som lærer å svømme hos oss.

Kursrundene våre starter i august/september og i januar. Vi kjører halvt årskurs med jevnlig testing av ferdighetsnivå og mulighet til å flytte oppover i kursrekken når barna har mestret et nivå.Det vil bli tatt inn nye barn midt i semesteret om det åpner seg plass.

Vi følger Norges svømmeforbund sin metodikk og lærer barna kjernefunksjonene dykking, flyting, gli og fremdrift. Vi har fokus på svømmeartene crew og rygg da disse er enklest for barna å lære. Opplæringen skjer i grupper på max 4-5 deltakere pr instruktør.

All påmelding til svømmekursene skjer gjennom www.tryggivann.no. Her finner du oversikt overtilgjengelige kurs, får mulighet til å melde på, samt betale kurset.

Kursene vi tilbyr kan du finne her: http://tryggivann.no/viskurs.aspx?arr=2

Sjekk vår kursvelger for å finne det riktige kurset for dere!

 

Småbarnssvømming

Hver torsdag er vannet i bassenget på Ytre Arna skole 30 grader. Da kjører vi småbarnssvøminng for alle barn i alderen 2-5 år. Dette er et foreldre-barn kurs med fokus på at svømmeopplæring skal være gøy, feridghetsutvikling, svømmetekninskutvikling og kognetivutvikling. Her er en forelder/foresatt alltid sammen med barnet i bassenget. Les mer om småbarnsvømming på Nsf sine sider småbarnssvømming.

Påmelding via tryggivann.no

Svømmekurs for ungdom

Noen begynner senere enn andre på svømmeopplæringen.Av erfaring ser vi at det ikke alltid er like greit å gå på svømmekurs når ahldersfoskellen blir stor. Vi arrangerer derfor egne svømmekurs for barn/unge som er over 10 år. Mer info og påmelding tryggivann.no

Svømmekurs for voksne

Vi arrangerer også kurs for voksne. Crawlkurs for nybegynnere og viderekomne, samt nybegynnersvømmekurs for dem som er utrygg i vann og ikke føler de mestrer svømming fra før.

Kontaktinformasjon

Christina Dyngeland Kjellid, e-post kurs@arnaslk.no  eller telefon, 408 71 505.

 

kurs

Treningsgrupper

For svømmere som har gjennomført kursopplegget er det mulig å gå videre til treningsgruppene i klubben. I dag har vi 8 grupper som trener på Garnes og i Ytre Arna, forskjellige dager i ukene. Her vil man trene etter hvilket nivå man befinner seg på, og bevege seg oppover i gruppene etterhvert som man utvikler seg som svømmer.

Les mer om treningsgruppene her: http://arnaslk.no/for-svommerne/treningsgrupper/