Om Arna SLK

Hvem er vi?

Arna Svømme og Livredningsklubb ble stiftet  13. oktober 1971. Klubben har helt siden starten satset på å få frem konkurransesvømmere på nasjonalt nivå, samtidig som målet er å opprettholde et bredt svømme- og vann-aktivitetstilbud til barn og voksne i Arna.

arnaslk

Arna SLK har hatt mange dyktige svømmere som har både norske og nordiske mesterskap, og bredden viser seg i det store antall svømmere vi stiller med på lokale svømmestevner. Vi har dyktige trenere og instruktører og utgjør et nødvendig supplement til annen idrett i Arna.

Arna SLK er en av tre klubber som er med i Bergenssvømmerne. På 1980-tallet gikk fem svømmeklubber i Bergen, derav Arna SLK,  sammen om å danne svømmeklubben Hansasvømmerne, senere kalt Bergenssvømmerne. Dette  er et profesjonelt tilbud til de som virkelig vil satse på sin idrett.
Link til BS:

http://www.bergensvommerne.no/

Som klubb for det lokale miljøet satser Arna SLK mye på rekruttering, og  tilbyr flere svømmekurs vår og høst. Vi har også tilbud til de som ønsker avkobling og mosjon. Vi vil spesielt nevne vannaktiviteten vi driver for mennesker med psykisk utviklingshemning.

Klubbens økonomi er basert på medlemskontigent og treningsavgift, samt inntekter fra publikumsbading og svømmekurs. En viktig inntektskilde er utgivelsen av Arnakalenderen, som har vært utgitt årlig siden 1980.

Andre relevante sider

Kontaktinformasjon

Kan du tenke deg å støtte oss?

Treningsgruppene

Svømmekurs

Publikumsbading