Vi fortsetter det gode samarbeidet med Os Svømmeklubb

De siste årene har vi i Arna SLK utviklet et tett og godt samarbeid med Os Svømmeklubb.

Dette har vert til stor glede for svømmere, trenere, ledere og foreldre i begge klubber, og vi er utrolig takknemmelig og glad for gode vennskap og gode treningspartnere.

Påskeleir

Vi har planlagt å fortsette det gode samarbeidet og første på programmet er en felles treningsleir til Torremolinos i Spania i påsken.

Da reiser vi sammen 23 svømmere, 3 trenere og en reiseleder til det som blir en fin uke sammen i litt varmere strøk.

Vi gleder oss stort.

Os svømmer til Arna

Arna har også lange tradisjoner for å tilby svømmere som ønsker å satse på svømming på nasjonalt og elitenivå et godt tilbud gjennom Bergensvømmerne. Vi er derfor veldig glad for at Emil Austevoll Harlem, født 2005, vil svømme for BS/Arna etter årets BSF og representere oss i sommerens NM langbane i AdO.

Emil er en av landets dyktigste svømmere i sin årsklasse og vil være en ressurs for Bergensvømmerne og være et forbilde for de som kommer bak sammen med våre andre svømmere i BS.

Framover

Det er også naturlig for oss at svømmere fra Os som ønsker å satse på samme måten som Emil, blir en del av vårt team gjennom BS/Arna. Vi gleder oss til å se dyktige unge osinger representere oss!

Vi har planer om oppstartsleir etter sommeren, og for dere som ser oss på stevner vil dere legge merke til at våre trenere samarbeider om, backer og coacher hverandres svømmere, noe vi satser på framover også.

Vi gleder oss til fortsettelsen.