Bli med på Arnasprinten

Arnasprinten skal arrangeres onsdag 30. april. Her vil det komme klubber fra hele regionen for å svømme på Garnes, og vi håper at mange svømmere fra Arna SLK er klar for å stille til start.

Husk påmelding til treneren din innen 23. april!

Se invitasjonen

Innsvømming starter kl. 17 og selve stevnet starter kl. 18. Det blir en liten kafé, så det anbefales å ta med litt kontanter om man ønsker å benytte seg av denne.

Det er viktig for svømmeklubben at så mange som mulig av de som kan eller vil svømme approberte stevner stiller opp denne dagen. Alle som er født i 2004 og før dette kan stille. Sverdfisk, Piraja og Hai bør stille. Delfiner som er klare for det bør også være med her. Dersom noen er i tvil om de er klare for å prøve seg på approbert stevne, kan de ta en prat med treneren sin, så avklares det.

Arnasprinten er, som navnet sier, et sprintstevne. Dvs. at det bare er korte distanser som svømmes. Denne gangen betyr det 50 meter av alle fire svømmeartene,  noe som kan være greitt om man er med for første gang.

 

På et approbert stevne er det dommere som vurderer at alle regler overholdes. Det som «slås ned på» vil typisk være tjuvstart, feil teknikk og feile vendinger. Dersom man «bommer» på disse tingene kan det medføre disk. Man må også ha lisens fra Norges Svømmeforbund for å være med på dette.

Legg igjen en kommentar