Siste frist for påmelding rekruttsvøm!

Til alle foreldrene som har barn på gullfisk, laks og delfin!

Vi har en fin gruppe svømmere som har meldt seg på rekruttsvøm på Askøy 14. og 15. september! Vi har likevel lyst til at flere skal bli med! Derfor utvider vi påmeldingsfristen til i kveld, mandag 3. september kl. 20.00! Rekrutsvøm er et supert sted å prøve seg i et stevne der deltakere fra mange andre klubber er med. For barna er det kjekt om vi klarer å bygge en lagfølelse med gjengen fra Arna, motivere hverandre og heie hverandre fram! Disse timene i hallen er også en kjekk sosial opplevelse, både for foreldre og barn!

Påmelding kan tas direkte til trener, eller sendes til e-post, stevne@arnaslk.no . Dersom du er usikker på hvilke øvelser det er lurt å melde seg på, ta en prat med treneren på gruppen din.

Bli med!

http://arnaslk.no/2013/08/rekruttsvomm-pa-askoy/

 

Legg igjen en kommentar