Registrering vårsesongen 2019

Velkommen til en ny sesong!

Da er vi klare til registrering av svømmerne for våren 2019

Vi ønsker at ALLE svømmere skal melde seg på gruppen de skal være på så snart som overhodet mulig, slik at vi har oversikt over alle som blir med denne høsten. Vi setter betalingsfrist til 1. Februar. Trenerne vil i slutten av neste uke få ut lister, og deretter følge opp svømmere som ikke er registrert. Er du usikker på hvilke gruppe svømmerne skal registerets på, spør treneren på kanten.

Nytt i 2019 er at alle medlemmer skal betale medlemskontigent à 250,- direkte på minidrett.no. Dette er pålagt fra det offentlige i forbindelse med idrettregistering. Dere vil få info og faktura tilsendt på mail.

Registrering på treningsgruppene gjøres her: http://medlem.arnaslk.no

Hvorfor er dette viktig?

Medlemsportalen er klubbens registeret over hvem som er medlem, samtidig som det er en viktig informasjonskanal. For at barnet ditt skal kunne trene med oss må vi være trygg på at barnet har forsikring, og gjennom medlemskap i vår klubb er de sikret dette fram til og med det året de fyller 12. Etter de er 12 år, må de ha en personlig forsikring enten gjennom familien, eller gjennom lisens fra Norges Svømmeforbund. For å få lisens, send melding til kasserer@arnaslk.no.De som hadde lisens i 2018 har fått tilsendt kidnummer på mail, husk at denne må betales før første svømmestevne.

Dersom noen har spørsmål utover dette, kan de rettes til christina@arnaslk.no

Er du ikke allerede registrert i portalen fra tidligere semester kan det være greitt å lese denne:

Dugnad

Klubben drives på frivillig basis, og vi er avhengig av foreldre som stiller opp. Derfor har vi sagt at alle må registrere seg på dugnad og samle opp 7 poeng ila. våren. For svømmere på konkurransegruppene forventer vi litt mere av den grunn at de har mer aktivitet enn de som er på rekrutt- og trenisgsgruppene i form av treningstid, leirer og reisestevner.

Alle = 7 p (må registreres for å kunne betale)

Forventet av K-gruppene og Bergensvømmerne

K4 = 9 p

K3 = 11 p

K2 + K1 + BSB + BS elite = 14 p

Vi kan ikke pålegge noen dugnad, så om noen ikke ønsker å bidra, send melding til dugnad@arnaslk.no så åpner vi for dere.

Dugnadsoppgaver

Alle kan bidra med noe, og her er en liten forklaring på noen av de viktigste oppgavene i høst

Badevakt – Være med i svømmehallen under publikumsbading og ta i mot betaling (ca 1 time torsdag kveld og lørdag formiddag)

Livredder – Man MÅ ha gjennomført livredningskurs i bassenget på Garnes (ca 1 time lørdag formiddag) – Livredderkurs arrangeres flere ganger i semester, følg med

Funksjonær – Oppgave under stevner vi arrangerer. Dette er enkle oppgaver og alle kan delta her. Kan typisk være tidtaker, matservering, rigging, premieutdeling, callroom og lignende. (typisk 2,5-5t). Alle vil få veiledning og opplæring om det er nødvendig.

Foreldrekontakt – ta initiativ til og bidra på sosiale samlinger på gruppen, som feks et samlet måltid etter trening, treningssamlinger, tur på fjellet, være med på stevner mm.

17.MaiBodvakt under loddsalg på enten Garnes eller Ådnamarka skole.

Påmeldingsfrist: ASAP, Betalingsfrist: 1.Febrauar

Registrering gjøres her: http://medlem.arnaslk.no

Ved spørsmål, send melding til christina@arnaslk.no