Registrering høstsesongen 2018

Velkommen til ny sesong! Da er vi endelig klare med registrering av svømmere på gruppe + dugnadspåmelding.

Vi ønsker at ALLE svømmere skal melde seg på gruppen de skal være på så snart som overhodet mulig, slik at vi har oversikt over alle som blir med denne høsten. Vi setter betalingsfrist til 1. oktober, men vi trenger at alle melder seg på så snart som mulig. Trenerne vil i slutten av neste uke få ut lister, og deretter følge opp svømmere som ikke er registrert.

Registrering gjøres her: http://medlem.arnaslk.no

Hvorfor er dette viktig?

Medlemsportalen er registeret vår over hvem som er medlem og samtidig som det er en viktig informasjonskanal. For at barnet ditt skal kunne trene med oss må vi være trygg på at barnet har forsikring, og gjennom medlemskap i vår klubb er de sikret dette fram til og med det året de fyller 12. Etter de er 12 år, må de ha en personlig forsikring enten gjennom familien, eller gjennom lisens fra Norges Svømmeforbund. For å få lisens, send melding til kasserer@arnaslk.no

Dersom noen har spørsmål utover dette, kan de rettes til christina@arnaslk.no

Er du ikke allerede registrert i portalen fra tidligere semester kan det være greitt å lese denne:

Dugnad

Klubben drives på frivillig basis, og vi er avhengig av foreldre som stiller opp. Derfor har vi sagt at alle må registrere seg på dugnad og samle opp 5 poeng ila. høsten. For svømmere på konkurransegruppene forventer vi litt mere av den grunn at de har mer aktivitet enn de som er på rekrutt- og trenisgsgruppene i form av treningstid, leirer og reisestevner.

Alle = 5 p (må registreres for å kunne betale)

Forventet av K-gruppene og Bergensvømmerne

K4 = 7 p

K3 = 9 p

K2 + K1 + BSB + BS elite = 12 p

Vi kan ikke pålegge noen dugnad, så om noen ikke ønsker å bidra, send melding til post@arnaslk.no så åpner vi for dere.

Dugnadsoppgaver

Alle kan bidra med noe, og her er en liten forklaring på noen av de viktigste oppgavene i høst

Badevakt – Være med i svømmehallen under publikumsbadin og ta i mot betaling (ca 1 time tirsdags kveld og lørdag formiddag)

Livredder – Man MÅ ha gjennomført livredningskurs i bassenget på Garnes (ca 1 time lørdag formiddag) – Livredderkurs arrangeres flere ganger i semester, følg med

Funksjonær – Oppgave under stevner vi arrangerer. Dette er enkle oppgaver og alle kan delta her. Kan typisk være tidtaker, matservering, rigging, premieutdeling, callroom og lignende. (typisk 2,5-5t). Alle vil få veiledning og opplæring om det er nødvendig.

Arnakalender – selger – Være med i teamet som ringer til bedrifter i Arna og selger annonser til Arnakalenderen. Oppgaven kan gjøres når det passer deg ift tid og sted. Dette er en veldig viktig oppgave da Arnakalenderen bidrar stort til økonomien vår, og vi håper mange kan bidra her.

Foreldrekontakt – ta initiativ til og bidra på sosiale samlinger på gruppen, som feks et samlet måltid etter trening, halloweenfest, treningssamlinger, tur på fjellet mm.

Foreldrekontakt treningshelg rekrutt – Ansvar for gjennomføring av treningshelg for Gullfisk og Laks. Oppgaven innebærer blandt annet å ha ansvar for det sosiale, måltid og overnatting under treningshelg på Garnes i løpet av høsten.

Påmeldingsfrist: ASAP, Betalingsfrist: 1. oktober

Registrering gjøres her: http://medlem.arnaslk.no

Ved spørsmål, send melding til post@arnaslk.no