Her finner du informasjon

Da er vi i gang med ny sesong, og da har vi samlet sammen de stedene der du kan få informasjon og følge Arna SLK på nett.

Den viktigste kilden for informasjon er selvsagt nettsiden vår, som du er på nå. Her kan du finne all viktig informasjon og vi anbefaler at du gjør deg kjent med innholdet.

Facebook

Vi bruker Facebook veldig aktivt for å nå ut med informasjon, og vi anbefaler alle som har interesse av hva som skjer fra dag til dag, uke til uke, om å melde seg inn i Facebook gruppen vår. Dersom du ikke er interessert i treningstider, treningsleirer og bilder osv, kan du også like Facebook siden vår, der vi innimellom legger ut informasjon som er interessant for et større publikum. Del gjerne denne siden med venner og kjente.

Instagram

Det er kjekt å dele bilder og på facebookgruppen er det ofte bilder som blir delt, men vi har også laget en Instagram konto der vi jevnlig legger ut bilder. Følg @arnaslk på Instagram.

E-post og SMS

Trenere bruker en del e-post og sms for å sende meldinger direkte til gruppene sine. Så lenge du er meldt på en treningsgruppe vil du være i listene til trenerene. Dette gjøres via medlemsportalen vår.