Stord Swim Cup

Stord Swim Cup

Når:
20. okt 2018-21. okt 2018 heldags
2018-10-20T00:00:00+02:00
2018-10-22T00:00:00+02:00
Hvor:
Stord Kulturhus
Stord Swim Cup @ Stord Kulturhus

20-21. oktober inviterer Stord Symjeklubb til stevne på Stord.

Alle svømmere i klubben født i 2010 eller tidligere kan delta, og vi håper mange blir med!

K1, K2, K3 og K4 født i 2009 og tidligere svømmer approbert, Gullfisk, Laks og UR  svømmer uapprobert.

Vi reiser ned i privatbiler fredag ettermiddag og overnatter på skole i gangavstand til svømmehall. Vi håper også at mange foreldre vil være med denne helgen. NB Vi setter stor pris på det om folk som skal nedover kan stille som sjåfører for svømmerne.

Stord Swim Cup invitasjon 2018

Svømmere under 10 år ha med seg foresatt for å overnatte på skole.

MAT: Alle må ha med nistepakke til kveldsmat fredag. Det blir bestilt pizza eller taco på lørdag kveld etter stevnet. Vi kjøper inn brødmat til frokost og lunsj lørdag og søndag. Det vil også være tilgjengelig mat/ frukt og diverse til svømmerne i svømmehallen hele helgen.

EGENANDEL: Pris for svømmere kr. 500,-(dekker overnatting på skole og varmt måltid lørdag kveld, frokost og niste lørdag/søndag). Voksne som velger å bo på skolen, betaler 200 kr i egenandel (dekker mat) De voksne som bor på skolen er med å hjelper til med diverse oppgaver gjennom helgen. Dersom noen trenger skyss, koster dette kr 200,-, tur/retur (betales direkte til sjåfør).

PÅMELDING via http://medlem.arnaslk.no («Stevner > Stord Swim Cup») innen fredag 5. oktober. Foresatt som skal overnatte må også registreres i portalen.(Registrer på samme måte som svømmer med egen aktivitet for foresatt. Ikke lag ny bruker)

Etteranmelding (dersom det går) vil medføre at man må dekke ekstra påmeldingsavgift. De som svømmer uapprobert svømmer alle øvelser, for de som svømmer approbert, er det trenerene som melder på øvelser. Dersom man har lyst å bestemme øvelser selv, gjøres det via dette skjemaet: http://bit.ly/stevne-arna, men trener kan justere om nødvendig.
NB! Medlems- og treningskontigent må være betalt for at vi kan melde svømmer på stevnet.

Mer informasjon sendes på mail i god tid før stevnet.

Bli med!