Nytt styre i Arna SLK

Vi har takket av styremedlemmer som gikk ut av styret på årsmøtet, og ønsket velkommen nye medlemmer.

Alle som gikk ut har gjort et fantastisk arbeid og en uvurderlig innsats i mange år på å utvikle Arna SLK videre En stor takk til Lene Terese Berg, Trond Hauge, Paal Nævdal, Susann Berg og avtroppende styreleder Monika Antun.

Vi ønsker velkommen til nytt styre med Camilla Seim Mjelde som ny styreleder, Sigrid Eilifsen, Gerdt Widding og Linn Midtun som styremedlemmer, og Tine Henjum som nytt varamedlem. Og Mariann Stamneshagen og Thomas Bringsli Midtun som fortsetter i styret.

Lene Terese Berg, Trond Midtun, Paal Nævdal og Monika Antun (Susann Berg ikke tilstede)
Mariann Stamneshagen, Sigrid Eilifsen, Tine Hjartnes Henjum, Thomas Bringsli Midtun, Linn Midtun og Camilla Seim Mjelde
(Gerdt Widding ikke tilstede)