Nye svømmeskoleansvarlige

Fra 1.november fikk vi to nye svømmeskoleansvarlige i Arna Svømme- og Livredningsklubb. Vår tidligere ansatt Laila Johannessen valgte å avslutte arbeidet hos oss på bakgrunn av andre spennende prosjekter. De fleste som har vært innom svømmeskolen vår har tidligere møtt de to damene som nå har tatt over svømmeskolen, da begge har arbeidet som hovedinstruktør og svømmeinstruktør i flere år.

Ragnhild Berg Otterå er tidligere svømmer i klubben, og har arbeidet som både svømmeinstruktør og svømmetrener i klubben i flere år. Den siste tiden har hun vært hovedinstruktør for svømmeskolen. Ragnhild er en snill, imøtekommende og dyktig person som er utrolig flink med barn. Vi tror at hun vil mestre de nye arbeidsoppgavene utmerket.

Tirill Angel Meling har vokst opp i en svømmefamilie og sitter på mye god kunnskap. Hun har bodd store deler av livet sitt i England, men har de siste årene bodd i Arna. Tiril har vært svømmetrener og svømmeinstruktør tidligere, men har også hatt et vikariat for svømmeskoleansvarlig. Den siste tiden har hun arbeidet som hovedinstruktør og svømmetrener for rekruttene våre i treningsgruppene. Tiril er en svært snill og dyktig person med mye god kunnskap, i tillegg til at hun er vår fremst ekspert på Tryggivann.no.


Svømmeskole ansvarlig kontaktperson: Ragnhild Berg Otterå

E-post: Ragnhild.b.otteraa@hotmail.no

Telefon: 469 30 818 (send sms, telefontid: mandag 15:00-16:30, tirsdag 15:00-16:30, søndag 17:00-19:00)

Svømmeskoleansvarlig: Tiril Angel Meling

E-post: Trill.swim@gmail.com
Telefon: 920 69 822 (send sms, telefontid: torsdag 15:00-17:00 og lørdag 14:15-16:15)