Begynne på svømming?

Småbarnssvømming

Hver torsdag er vannet i bassenget på Ytre Arna skole 30 grader. Da kjører vi småbarnssvøminng for alle barn i alderen 2-5 år. Dette er et foreldre-barn kurs med fokus på at svømmeopplæring skal være gøy, feridghetsutvikling, svømmetekninskutvikling og kognetivutvikling. Her er en forelder/foresatt alltid sammen med barnet i bassenget. Les mer om småbarnsvømming på Nsf sine sider småbarnssvømming.

Påmelding via tryggivann.no

Svømmeopplæring – fra vanntilvenning til svømming

Vi følger Norges svømmeforbund sin metodikk og lærer barna kjernefunksjonene dykking, flyting, gli og fremdrift. Vi har fokus på svømmeartene crew og rygg da disse er enklest for barna å lære. Opplæringen skjer i grupper på max 4-5 deltakere pr instruktør.

All påmelding til svømmekursene skjer gjennom www.tryggivann.no. Her finner du oversikt over tilgjengelige tider og melde deg på. Kursene vi tilbyr kan du finne her: http://tryggivann.no/viskurs.aspx?arr=2

Sjekk vår kursvelger for å finne det riktige kurset for dere!

Svømmeopplæring for voksne

Vi arrangerer også kurs for voksne. Vanntilvenning og svømmeopplæring for voksne, og crawl-opplæring. Denne er gruppen for deg som ønsker å bli tryggere i vannet og lære å svømme. Påmelding her: https://tryggivann.no/kursinfo.aspx?kursid=137432

SPØRSMÅL OM SVØMMESKOLEN SENDES TIL: ragnhild.b.otteraa@hotmail.no

Treningsgruppene

Kan barnet svømme, og ønsker å gå på svømming? Vi har en svømmegruppe som kan passe enhver! Gullfisk er den første gruppen man begynner på, og er barn fra 6-10 år som kan svømme minimum 25m uten stopp. Laks er neste gruppe etter dette, og Ungdomsrekruttene er av samme nivå men for dem som er over 10 år. Alle disse tre rekruttgruppene har tre treninger i uken, en i AdO Arena og to i Ytre Arna. Innmelding via dette skjemaet: https://club.spond.com/landing/signup/arnasvømmel

Dersom man mestrer alle svømmeartene, ønsker å konkurrere i svømming og trene mer – så er K-gruppene neste. K4 har fire treninger i uken i AdO Arena, og deltar på approberte svømmestevner og leirer.

Treningsgruppe for voksne

Hver tirsdag og torsdag har vi i voksensvøm i Ytre Arna. Det er ingen krav til nivå, men man må kunne svømme, det er ikke opplæring. Her er det egentrening 19:10-20:00 med badevakt på kanten, men som kan hjelpe med teknikk dersom man ønsker. Innmelding via dette skjemaet (Velg Arna SLK: Masters): https://club.spond.com/landing/signup/arnasvømmel

SPØRSMÅL ANGÅENDE TRENINGSGRUPPENE SENDES TIL: mathilde.konstanse@hotmail.com.