Vi søker bilder til Arnakalenderen 2023!

Vi i ASLK starter nå arbeidet med Arnakalenderen 2023! Vi vet at det er mange i bydelen vår som sitter på flotte bilder som mange flere av oss kan få glede av, vi har et sterkt ønske om at dere sender inn bilder fra den flotte bydelen vår som vi kan trykke i neste års Arnakalender som blir distribuert til alle husstander i Arna. Send gjerne bildene til hrabben@gmail.com  med informasjon om fotograf og eier av bildet. Ønsker også informasjon om når bildet er tatt og nøyaktig stedbeskrivelse. Bilder fra alle kriker og kroker i Arna bygda er velkommen, og vi trenger bilder fra alle årstider. 

Innleveringsfrist for bildemateriale er 1. november.

Vi har dessverre ikke mulighet til å betale honorar for bildene da denne kalenderen er laget 100% på dugnadsbasis av foreldre og besteforeldre i svømmeklubben, vi håper likevel at mange har lyst til å ta del i denne dugnaden ved å bidra med et mangfold av motiver som blir hengende på veggen i svært mange hjem i bydelen hele neste år.

Viktig at bilder sendes i så god kvalitet som mulig.