Oppstart høstsesongen!

Arna SLK har måtte gjort mange endringer etter at bassenget på Garnes stengte før sommeren (for oppussing av hall og riving av skole). Hallen vil være stengt mellom 2-3 år, og vi vil bruke bassenget i Ytre Arna og AdO Arena i denne perioden.

Svømmeskolen og rekruttene (gullfisk, laks og ungdomsrekruttene) vil ha opplæring/treninger i Ytre Arna. Bassenget har dessverre vært stengt denne uken (uke 34), men vi håper på oppstart neste uke (uke 35).

Dersom man vil meldes på opplæring hos svømmeskolen, kan man se på http://www.tryggivann.no/viskurs.aspx?arr=2. Dersom man har spørsmål kan dere kontakte vår svømmeskoleansvarlig Laila Johannessen på laila.arnaslk@outlook.com.

Dersom dere har noen som vil begynne med treninger i svømmeklubben kan dere kontakte vår administrative leder Mathilde K Rasmussen på mathilde.konstanse@hotmail.com. Innmelding i klubben gjøres via denne linken: https://club.spond.com/landing/signup/arnasv%C3%B8mmel

Konkurransegruppene våre begynte denne uken sine treninger i AdO Arena, der de skal trene fast de årene vi ikke har basseng på Garnes. En motivert gjeng som hadde en veldig kjekk første trening, og som gleder seg til fortsettelsen!

Dersom noen lurer på noe, så ta gjerne kontakt med oss!