Ny treningsgruppe for voksne

Vi ønsker å starte opp en treningsgruppe for voksne som holder et videregående nivå i svømming, som da blir gruppen Arna SLK Masters. Det vil være en trener/badevakt på kanten, men ikke et gitt opplegg. Det er altså ikke et kurs, men en treningsgruppe for voksne som ønsker å trene i vannet hver uke. Dersom man har behov for litt veiledning i forhold til teknikk og program, så kan vår trener/vakt også hjelpe til med dette.

Dersom man trenger å forbedre svømmeferdighetene før man kan være en del av en treningsgruppe, så arrangerer vi også kurs her: https://tryggivann.no/finnkursklubb.aspx

Vi starter opp med en trening i uken, mandag 20:00-21:00 på Garnes ungdomsskole. Dersom det er stor pågang og ønske om flere treninger, vil det være mulig å øke til onsdag samme tidspunkt over tid. Aldersgrense: Over 18 år

Pris: 800kr per halvår + 250kr i medlemskontigent per år. Samt mulighet til å delta på en dugnadsvakt i regi av klubben per halvår.

Påmelding via innmeldingsskjema her (Gruppe Arna SLK: Masters): https://club.spond.com/landing/signup/arnasvømmel

Vi bruker et medlemssystem som heter Spond for både registrering og betaling. Last ned appen Spond og bli med i gruppen. Her mottar man viktig informasjon, og muligheten til å melde seg på treninger samt se hvem andre som deltar.

Eventuelle spørsmål sendes på mail mathilde.konstanse@hotmail.com

Bli med da vell, kom i svømmeform!