Utsatt årsmøte

I forbindelse med siste smittevernstiltak for Bergen Kommune blir det ikke anledning til å avholde fysisk årsmøte 28 april. Styret ønsker fortsatt å avholde årsmøtet fysisk og velger derfor å utsette møtet (igjen) til onsdag 2. juni. 

Om vi i forkant av denne datoen får smittevernstiltak som ikke er forenelig med å avholde fysisk årsmøte vil årsmøtet bli gjennomført digitalt. Vi vil allerede nå varsle at om det kommer smittevernstiltak som forhindrer fysisk møte 2. juni, vil vi muligens se oss nødt til å flytte dato til 9. juni. Dette for å sikre at alle medlemmer får invitasjon til digitalt årsmøte. En eventuell endring til digitalt årsmøte vil selvsagt annonseres. 

Til informasjon så har NIF gitt alle idrettslag dispensasjon til å avholde årsmøte så sent som 15.juni.  

Du finner arrangementet på facebook HER!