Ny utgave av svømmeskolen

Endelig er påmeldingen til svømmeskolen i Arna SLK åpen igjen. Gå inn på tryggivann.no og finn riktig nivå for ditt barn.

Vi går nå bort fra å kjøre enkeltstående svømmekurs, og satser på å kjøre en kontinuerlig svømmeskole med månedlige inntak. Det blir månedsfakturering og flytende overgang mellom nivåene. 

Vi øker bemanningen slik at det alltid er en hovedinstruktør i svømmehallen som har kontroll på at barna er på riktig nivå. Det vil også bli enklere å følge barnas framgang via tryggivann.no da oppmøte, delmål og anbefalinger blir lagt inn jevnlig. Dette håper vi hjelper på da vi dessverre ikke kan ha foreldre i svømmehallen på grunn av koronarestriksjoner.

De forskjellige nivåene i svømmeopplæringen vil gå til faste tider, så etter hvert som barna mestrer mer, må en være forberedt på å være litt fleksibel på tidspunkt. Det er en halvtimes forskjell mellom oppstart fra nivå til nivå. Når barnet ditt har oppnådd ønsket nivå går de enten videre til treningsgruppene eller dere sender en avslutningsmail til kurs@arnaslk.no. Det er 1 måneds oppsigelse på plassen.

Som en oppstartsbonus slår vi sammen de to månedene som er igjen av året og kjører en månedspris ut året!

Vi håper på å se mange nye og kjente fjes i bassenget i November!

Norges Svømmeskole - Norges Svømmeforbund