Påmelding til høstsesong 2020

Bassenget på Garnes åpner 1.september, og vi er endelig klar for normal drift i svømmeklubben. Det er og nå klart for påmelding til høstsesongen 2020 i medlemsportalen, og vi oppfordrer alle medlemmer å registrere så snart som mulig. Påmelding til gruppe som vanlig, men det er det vil ikke være krav til dugnadspoeng denne sesongen. Vi oppfordrer likevel at de som har mulighet hjelper klubben og melder seg på de dugnadene som er.

Dugnad er ekstremt viktig for oss og vi setter pris på at de aller fleste bidrar med glede. Det vil senere i høst bli behov for utkjøring av arnakalenderen, og vi håper mange er klar til å gjøre en innsats som vanlig.

For dere som har svømmere som er med på reiser og treningsleirer dekker klubben 50% av kostnadene. Derfor håper vi at dere som har svømmere i Bergensvømmerne, K-gruppene (spesielt K1, K2 og K3) bidrar.

Ellers er det bare å sende mail til mathilde.konstanse@hotmail.com om dere lurer på noe rundt medlemsportalen.

Påmelding og betaling skjer her: https://medlem.arnaslk.no