Påmelding vårsesong 2020

Da er det klar for påmelding til vårsesongen 2020. Påmelding til gruppe som vanlig og det er også behov for dugnadsinnsats.

Dugnad er ekstremt viktig for oss og vi setter pris på at de aller fleste bidrar med glede. Vi oppfordrer alle til å gjøre en innsats, og spesiellt vil vi oppfordre dere som tidligere har bedt om fritak til å bli med.

For dere som har svømmere som er med på reiser og treningsleirer dekker klubben 50% av kostnadene. Derfor håper vi at dere som har svømmere i Bergensvømmerne, K-gruppene (spesiellt K1, K2 og K3) bidrar mer enn de oppsatte 8 poengene.

Viktig at vi får fyllt opp oppgavene rundt publikumsbading og LÅMØ kvalik snarest mulig.

Ellers er det bare å sende mail til post@arnaslk.no om dere lurer på noe rundt dugnadsoppgavene.

Påmelding og betaling skjer her: https://medlem.arnaslk.no