Velkommen til Klubbcup og Julefest søndag 15.desember!

Arna SLK inviterer alle medlemmer med foreldre og foresatte til klubbcup med den tradisjonsrike julefesten like etterpå!

Klubbcup

15. desember arrangerer vi klubbcup i svømmehallen på Garnes. Denne gangen skal vi svømme RYGG, og vi følger som vanlig reglene for klubbcup. Vi starter innsvømming kl. 15.00 og håper alle er klare til innmarsj kl 15.50 og stevnestart ca. kl.16

Det serveres pølser like etter stevnet slik at de svømmerne som vil får seg et varmt måltid!

Hva er klubbcup

Det er et klubbstevne som arrangeres fire ganger i året for alle klubbens medlemmer. Hver gang svømmes det en ny øvelse (fly/rygg/bryst/crawl), hvor man i slutten av sesongen premierer bestemann i hver klasse. Øvelse for er denne gang rygg.

Klassefordeling (alder):

• Masters: 30+ (svømmer 50m rygg)
• Senior: 20-29 (svømmer 100m rygg)
• Eldre junior: 16-19 (svømmer 100m rygg)
• Junior 13-15 (svømmer 100m rygg)
• Yngre junior 10-12 år (svømmer 50m rygg)
• 9 år og yngre svømmer klassevis (svømmer 25m valgfri hver gang)

Jenter og gutter svømmer i forskjellige klasser.

I tillegg blir det som vanlig nissestafett, der vi deler alle svømmerne inn på forskjellige lag til en artig stafett med nisselue.

Påmelding innen 13. desember via dette  skjemaet:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSxAqRDBFHN8g_5GDFOhXYn39vebPPjBEDy8Ohfp8vbaYX2Q/viewform?fbclid=IwAR0Ikk07SPVEcZOAZ4sJZ2rZfTzYQyfyMG9nt2IKzS0s-krYM2TckXCAMkI

Julefest

Rett etter klubbcupen blir det julefest i gymsalen på Garnes. Vi starter julefesten ca.kl. 17.30

Her blir det julekaker, premieutdeling etter klubbcupen, pokaler og utmerkelser og vi avslutter det hele med loddtrekning med mange fine premier.

NB: Alle familiene tar selv med et fat med “kaffemat”, kopp, samt en kanne kaffe eller te. Barna vil få brus av svømmeklubben.

Premier
I år som i fjor tar alle familier tar med en premie til utlodningen. Premien kan leveres sammen med kaffematen i gymsalen før stevnet begynner. Husk å ta med kontanter til loddtrekningen. Det er også mulig å betale med kort, og Vipps.

Julefesten er sosialt og kjekt, og en fin avslutning på høstsesongen. Vi håper at så mange som mulig setter av tid til dette og stiller her! Velkommen!!