Svømmekurs starter i januar!

MELD PÅ I DAG: https://tryggivann.no/viskurs.aspx?arr=2

Ønsker du at barnet ditt skal bli trygg i vann? Det å kunne svømme er en livreddende kunnskap som alle bør ha. Vi lever ved kysten og trenger å kunne ferdes tryggt nær vannet. På samme tid er svømming lek og moro, og for noen kan det også bli en viktig treningsform.

Vi i Arna SLK starter opp en ny runde med svømmekurs i januar, og vi håper du har lyst å bli med. Vi har flest barn med på kurs, men vi har også tilbud til voksne. Gjennom treningsgruppene finnes det også muligheter for tenåringer.

Meld deg på i dag og få tilgang til kurs på den dagen du ønsker. Vi har kurs både i Ytre-Arna og på Garnes.

Påmelding

Meld deg på via Tryggivann.no

Usikker på hvilket kurs du skal velge?

Vi har laget en kursvelger som vil hjelpe deg å finne riktig nivå. Dersom du likevel ikke finner ut av det, eller mot formodning velger feil, så vil vi kunne hjelpe og justere underveise. Om du lurer på noe, send mail til kurs@arnaslk.no

FINN RIKTIG KURS HER: https://arnaslk.no/kursvelger/