Ny sesong og oppdatert medlemsportal

Det er klart for ny svømmesesong og vi ser fram til mange gode svømmeopplevelser i månedene som ligger foran oss. Samtidig må vi i gang med de vanlige rutinene med registrering av svømmere og dugnadsoppgaver.

Denne sommeren har vi jobbet med å oppdatere medlemsportalen til en ny versjon. Logikk og bruk er den samme, men oppgraderingen har gjort at alle må etablere nye brukerkontoer. Vi har noen oppstartsproblemer med domeneadministrasjon og betaling, så ved å gå på medlem.arnaslk.no blir man videresendt til skjarven.com/arna. Dette er helt trygt.

Dugnad

Som vanlig er det også forventet at medlemmer bidrar på dugnad for å fåklubbens drift til å gå rundt. Vi opererer med et system med dugnadspoeng der man får poeng alt etter hvilke oppgaver man tar på seg. For høstsesongen har vi satt 6 poeng som en nedre grense, men vi ønsker at spesiellt svømmmere på K-gruppene og BSB/BS tar på seg mer enn dette, da disse svømmerne får en god del subsidiering fra klubben til aktiviteter som leir og stevner. Det er selvsagt lov for alle å bidra mer enn disse 6 poengene.

Vi kan ikke pålegge noen å gjøre dugnad, så om man ikke ønsker å bidra, kan man sende en mail til post@arnaslk.no om dette, så åpner vi for registrering.

Betaling

Vi har nå en betalingsløsning fra Bamboora i stedet for Paypal da denne er billigere i drift for oss.

Betalingsfrist

Betalingsfrist for treningsgruppene settes til 1. oktober. Kostnader knyttet til stevner, leirer osv. forventes betalt innen dato for aktivitet eller ved angitt frist.

Medlem

Nytt av året er at alle medlemskap organiseres og betales gjennom idrettsforbundets standardløsninger. Det er viktig at alle betaler medlemskap gjennom denne løsningen. Mail skal være sendt ut til alle om dette. Om du ikke har mottatt denne, gi beskjed til post@arnaslk.no

Registrer deg her: https://medlem.arnaslk.no

HUSK

  • ALLE må lage ny bruker
  • Velg dugnadsoppgaver på AdO open og publikumsbading først om det passer.
  • Dugnad er frivillig, men også avgjørende for at vi kan gjøre idretten vår billigere og mer tilgjengelig for flere. Det er og en nydelig måte å bli kjent med folk på. Bli med!