Sommeravslutning og klubb cup

Onsdag 19. juni kl. 16.30 inviterer vi til sommeravslutning og klubbcup for hele Arna SLK!

Vi starter innsvømming kl. 16.30 og setter i gang selve stevnet kl. 17.15.

Like etter svømmestevnet beveger vi oss over til Bergen undervisningsgård(tidigere 4H) på Garnes der det blir grilling, premieutdeling (alle deltakere får en deltakerpremie) og kåring av vinnerne av Klubbcup 2018/19! Familie er hjertelig velkommen til å delta!

Klubbcup

Denne gangen skal alle svømme butterfly og alle vil bli plassert på øvelse etter aldersgrupper. I tillegg skal alle svømme 25m kick.

Påmelding innen mandag 17. juni, utelukkende via dette skjemaet:http://bit.ly/stevne-arna

Sommeravslutning

Etter stevnet blir det grilling og sosialt ved gammen på Bergen undervisningsgård. Alle tar med seg egen grillmat og drikke, vi stiller med varme griller! Det blir premieutdeling til alle svømmere som har deltatt på klubbcup. Vi håper mange blir med!