Arna slk trenger nye trenere og instruktører

Er du på jakt etter en meningsfull og kjekk deltids jobb? Liker du å motivere og se framgang? Er du glad i være sammen med barn og unge? En jobb der du kan bruke dine erfaringer og kvalifikasjoner innen svømming? Eller elsker du å være i vann og ønsker å dele det med andre. Da har vi jobben for deg.

Arna slk trenger påfyll av trenere og instruktører på flere av gruppene våre til vinteren. I dag består teamet vårt av totalt 25 dyktige trener og instruktører mellom 15 og 50 år. Noen har svømt hele livet, andre er blitt lært opp underveis. Sammen er de enige om at det å få være samme med barn og unge og se den gleden som mestring og nye prestasjoner i vann gir, er unik. Har du lyst å være en del av oss?

Ta kontakt med daglig leder Christina Dyngeland Kjellid, tlf 40871505 for mer info eller spørsmål.

Søknad sendes til christina@arnaslk.no innen 15.12.2019

Stillingsannonse