Velkommen til oppstartsleir i Strandebarm

Vi ønsker alle svømmere  født i 2008 og eldre i Arna Svømme- og Livredningsklubb hjertelig velkommen til oppstartsleir,  som også i år blir i Strandebarm i Hardanger. Vi håper at så mange som mulig har tid, og lyst til å delta. Vi reiser igjen inn sammen med Os Svømmeklubb og vi gleder oss til en flott uke sammen!

Overnatting blir på Strandebarm Sportell som ligger i Strandebarm idrettspark. Her er svømmehall, idrettshall, løpebane, skytebane, sandvolleyball og nærhet til sjø med bademuligheter.
Leiren starter søndag 5.august, (ettermiddag) og avsluttes søndag 12. august etter lunsj. Det blir minst to treningsøkter hver dag. Treningen vil bestå av to svømmeøkter, basistrening og annen aktivitet. Det vil bli mye sosialt, og kjekke aktiviteter. Oppstartsleiren er for alle svømmere på K-gruppene og for gullfisk, laks og UR (der svømmerne er født i 2008 eller eldre).

 

Det vil være reiseledere med hele uken, som skal sørge for kjekke aktiviteter, og passe på at alle har det bra 🙂

Overnatting er på rom, leiligheter eller seng på sovesal ved behov. Pris pr svømmer kr 3400,- for overnatting, trening og 3 måltider pr. døgn for hel uke. Pris pr svømmer for halv uke kr. 2400 kr (onsdag-søndag)
Svømmere får leir t-skjorte.
Påmelding og betaling skjer utelukkende via medlemsportalen innen 20.juni. Lurer dere på noe, send mail til susannkberg@hotmail.com
Alle svømmere skal meldes på via medlemsportal: – Oppstartsleir i Strandebarm For svømmer – Velg hel uke eller halv uke.
Dersom svømmer har spesielle behov eller allergier. Send mail til Susann (susannkberg@hotmail.com)