Velkommen til Yngeltreff på Voss

 

10-11 Mars arrangerer Vestkantsvømmerne i samarbeid med Voss il Symjegruppe Yngeltreff i det nye Vossabadet.

Dette er et uapprobert stevne for alle svømmere på Gullfisk, Laks, UR født i 2010 og eldre. K4 og K3  2006 og yngre. Vi håper mange svømmere ønsker å være med på dette.

Vi reiser opp i privatbiler lørdag formiddag og overnatter på skole i gangavstand til svømmehall. Vi håper også at mange foreldre vil være med denne helgen. NB Vi setter stor pris på om foreldre som skal være med kan stille som sjåfører for svømmerne.

Svømmere under 10 år må ha med seg foresatt for å overnatte på skole.

Invitasjon til Yngeltreff 2018

MAT: Det blir bestilt pizza lørdag kveld etter stevnet. Vi kjøper inn brødmat til frokost søndag. Det vil også være tilgjengelig mat/ frukt og diverse i svømmehallen under stevnet.

EGENANDEL: Pris for svømmere kr. 500,-(dekker overnatting på skole og varmt måltid lørdag kveld, frokost og niste søndag). Voksne som velger å bo på skolen, betaler 200 kr i egenandel (dekker mat) De voksne som bor på skolen er med å hjelper til med diverse oppgaver gjennom helgen. Dersom noen trenger skyss, koster dette kr 100,-, tur/retur (betales til sjåfør)

PÅMELDING via http://medlem.arnaslk.no («Stevner > Yngeltreff») innen 27.februar. Foresatt som skal overnatte må også registreres i portalen.(Registrer på samme måte som svømmer med egen aktivitet for foresatt. Ikke lag ny bruker)

Etteranmelding (dersom det går) vil medføre at man må dekke ekstra påmeldingsavgift. Trener melder på øvelser. Dersom man har lyst å bestemme øvelser selv, gjøres det via dette skjemaet: http://bit.ly/stevne-arna, men trener kan justere om nødvendig. Om en har lyst å delta på stevnet, men ikke overnatte er dette også en mulighet.

NB! Medlems- og treningskontigent må være betalt for at vi kan melde svømmer på stevnet.

Mer informasjon sendes på mail i god tid før stevnet.

Bli med, dette blir kjempe kjekt!