Salg av annonser til Bergen Swim Festival

 

Hei alle svømmeforeldre.

Arna svømme og skal sammen med de andre klubbene i Bergen arrangere Bergen Swim Festival 13. til 15. April i AdO arena.

Det er forventet at vi skal selge reklame annonser for å bidra til kostnadene ved arrangementet.

Det vil si at regningen på vår andel kommer uansett. Bonusen her, er at når vi har solgt vår andel går det resterende rett til klubben, og vil kunne bidra til å holde kostnadene nede for våre svømmere.

Vi har en policy i klubben om å være rause overfor våre svømmere når det gjelder subsidiering av utgifter, og et godt annonsesalg her vil kunne bidra til dette.

Viste du at vi er den klubben i Bergen som har de laveste egenandeler for våre svømmere?

Hva kan du gjøre?? Kanskje kjenner du noen som driver en bedrift? Kanskje du har en arbeidsgiver som kan være intressert i å støtte? Eller så kan det hende du kjenner noen som kjenner en som driver en butikk. Fortell om det flotte arrangementet og muligheten til å støtte svømmeklubben i dens viktige arbeid for barn og unge, og selg en annonse.

Det er ikke nødvendigvis snakk om mye penger.

Pris på de forskjellige annonser er på følgende: Kr. 2.500,- 5.000,- 7.500,- 10.000,- og 15.000,- og oppover.

Nytt av året er at det blir TV dekning på finalene. TV2 Sportskanalen og TV2 Sumo kommer til å sende finalenene fredag og lørdag direkte. Sponsoravtaler fra kr.15.000 og oppover vil prioriteres med tanke på TV-produksjonen.

Vi får besøk av flere verdensstjerner så det kommer til å bli god presssedekning på arrangementet. Dette trekker også mye publikum, så det er svært god markedsføring for annonsører. Logo legges også på BSF hjemmeside.

Når du har solgt en annonse setter du de i kontakt med Remi Småland på e-post: remi.smaland@ikea.com eller på tlf 93438237, så hjelper han de med resten.

Nytt av året er at vi hedrer de tre beste annonse selgerne med flotte premier.

Da er konkurransen i gang….

Under er det noen lenker som dere bør besøke for å se hva som kommer.

Og BSF kan jo selvsagt også følges her:

http://www.bsf.no/ https://www.facebook.com/events/178135969447682/ https://www.bt.no/100Sport/andreidretter/Svommefestivalen-skrur-opp-premiepengene-for-a-heve-konkurransen-248623b.html