Stengte basseng i Arna

Bassenget på Garnes Ungdomsskole er stengt og åpner tidligst 2.januar 2018. Vannkvaliteten er dårlig og kommunen jobber med å utbedre den. Vi har fått på plass en del alternative treningstilbud for alle K-gruppene gjennom samarbeid med de andre klubbene i Bergen. Disse varierer litt fra dag til dag, det kommer derfor info fortløpende. Følg med på Facebookgruppene til de forskjellige treningsgruppene for oppdatert info.

Bassenget i Ytre Arna er dessverre også stengt. Her har vi ikke fått noe tidsramme. Men vaktmester har funnet feilen og venter på deler for å utføre reparasjoner. Delene kommer fra Oslo og det er dessverre vanskelig å si når de er på plass. Det er derfor ikke mulig å si når bassenget er klart til bruk igjen, men når feilen er blir utbedret vil det bare ta et par timer før vi kan hoppe i. Vi velger derfor å avvente til over helgen før vi avlyser neste ukes svømmekurs. Da vil vi også gi tilbud til alle rekruttgruppene om treniging. Følg med på Facebook og mail,  så oppdaterer vi så snart vi vet mer.