Arnakalenderen 2018

Vi er veldig stolt over å kunne presentere Arnakalenderen 2018! Klikk her eller på bildet lenger ned på siden for en online versjon av kalenderen!

Produktet er i stor grad laget på dugnad av foreldre/foresatte i klubben som har produsert, solgt annonser og tatt bilder! For Arna SLK er dette en lang tradisjon som vi tror gleder arnabuen, men som også har blitt en viktig inntektskilde for at vi skal kunne drive arbeidet vi driver med.

Tusen takk til alle annonsører! Deres bidrag er uvurderlig og betyr utrolig mye for barn og ungdom i Arna!

De neste ukene vil vi kjøre ut nesten 6000 kalendere til postkasser i bydelen vår, og vi gir den vekk gratis til alle! Det følger likevel med en giro der man gi et valgfritt beløp som en gave til svømmeklubben, dersom man ønsker dette. Man kan også sette penger direkte inn på vår bankkonto 3633.51.24450, eller sende penger via Vipps til nummer #76678 eller søke opp «Arna Svømme- og Livredningsklubb»

Tusen takk for alle bidrag!