Nye svømmekurs med oppstart i uke 47

Da er det åpnet for påmelding til ny runde med svømmekurs i Arna. Vi starter i uke 47 og stiller med motiverte og dyktige innstruktører.

I Arna praktiserer vi høy instruktørtetthet for å gi barna best mulig utbytte av kursene. Vi har mange fornøyde kursdeltakere og gleder oss til å jobbe med nye og gamle deltakere .

Hvor melder jeg på?

Påmelding til kurs skjer via Trygg i vann som er Norges Svømmeforbund sin portal for alle svømmekurs som følger dere opplegg. Sørg for at du har valgt Arna SLK når du velger kurs, men om du klikker på denne lenken: http://tryggivann.no/viskurs.aspx?arr=2 kommer du direkte til vårt rikholdige tilbud.

Trenger du hjelp? Ta kontakt med Christina, enten på mail, kurs@arnaslk.no, eller på telefon 408 71 505.

Hvilket kurs?

Vi har laget en nivåvelger som dere kan bruke for å finne ut hva som kan passe for ditt barn. Dersom du fortsatt er usikker etter å ha brukt denne, kan du snakke med Christina, enten på mail, kurs@arnaslk.no, eller på telefon 408 71 505.

Hvilket svømmekurs skal du velge?