Invitasjon til Rekruttsvøm på Askøy

Vestkantsvømmerne inviterer til uapprobert stevne i Askøyhallen 9.-10. september.

Vi tilbyr svømmere på Gullfisk, Laks, UR og evt. helt nye K4 svømmere muligheten til å delta her. Dette er et skikkelig stevne, men det er uformellt og fritt for dommere. Her kan alle født 2009-2001 delta, og vi håper at mange fra Arna blir med.

Dersom du lurer på hva dette er og om dette kan være for deg, prat med treneren på gruppen din og meld deg på.

Påmelding gjøres her: http://bit.ly/stevne-arna innen 1. september. Arna SLK ordner påmelding og betaling av påmeldingsavgift. Alt dere trenger å gjøre er å melde på og møte opp. Trener vil møte dere i hallen.

Les invitasjonen for øvelser her: Rekruttsvøm 2017 (NB! Påmelding via vårt skjema, se over)

  • Innsvømming lørdag 15.00
  • Stevnestart lørdag 16.00
  • Innsvømming søndag 10.00
  • Stevnestart lørdag 11.00