Sommeravslutning og klubbcup

Onsdag 21. juni kl. 17 inviterer vi til sommeravslutning og klubbcup for hele Arna SLK!

Vi starter innsvømming kl. 17 og setter i gang selve stevnet kl. 17.30.

Like etter svømmestevnet beveger vi oss over til 4H gården på Garnes der det blir grilling, premieutdeling (alle deltakere får en deltakerpremie) og kåring av vinnerne av Klubbcup 2016/17! Familie er hjertelig velkommen til å delta her!

Klubbcup

Denne gangen skal alle svømme butterfly og alle vil bli plassert på øvelse etter aldersgrupper. I tillegg skal alle svømme 25m kick.

Påmelding innen mandag 19. juni, utelukkende via dette skjemaet: http://bit.ly/stevne-arna

 

4H gården

Etter stevnet blir det grilling og sosialt på 4H gården. Alle tar med seg egen grillmat og drikke, vi stiller med varme griller! Det blir premieutdeling til alle svømmere som har deltatt på klubbcup. Vi håper mange blir med!