18 Arnasvømmere klar for LÅMØ Vest 2017

Med grundig og god jobbing, en god svømmeskole, fokus på teknikk og allsidighet, samt et omfattende treningstilbud har Arna SLK i løpet av de tre siste årene bevegd seg fra 4 (2014) til 11 (2015), 12 (2016) til 18 kvalifiserte til LÅMØ Vest 2017 i Førde! Vi har aldri tidligere klart å kvalifisere mer enn 13 (2011) svømmere, så vi er utrolig stolt over innsatsen til våre svømmere og trenere, og vi gleder oss til å reise nordover 10.-12. februar!

I tillegg til alle som er kvalifisert har vi flere svømmere som har vert tett opp til krav/kvalifisering og mange som har bidratt inn i LÅMØ satsningsgruppen vår, og vi er like stolt over innsatsen til alle disse. Det er tøft å komme med, derfor er det viktig å vite at for unge svømmer er det langsiktige mål og svømmeglede som er viktig, LÅMØ er et mål. men det finnes mange andre ting man kan jobbe mot. Jobbing mot LÅMØ bygger allsidige og dyktige svømmere, uavhengig om man deltar på LÅMØ eller ikke.

 

De som er kvalifisert er: Isobel, Karina, Thomas, Santiago, Charlotte, Natalie, Bertine, Sanna, Henrik, Ole Alexander, Lea, Eva, Andrea, Benjamin, Madelen, Nikodem, Julie og Tuva. I tillegg har vi en svømmer til som klarte kravene, men hun har dessverre måtte trekke seg.