Arnakalenderen 2017 – Støtt barne- og ungdomsarbeid i bydelen din

Arnakalenden 2017 lander i disse dager i 5000 postkasser i Arna bydel. Selv i en heldigitale tidsalder slår vi tidligere rekorder. Vi har aldri levert ut så mange kalendere før og vi er stolt av å kunne levere et helprofft produkt med flotte bilder, moderne og friskt design, i samarbeid med våre gode annonsører. Mange støtter oss år etter år! Vi er takknemmelige!

Arnakalenderen 2017

Takk for alle bidrag

Kalenderen er gratis, men vi håper at du som får kalenderen i postkassen har lyst å gi oss et frivillig bidrag eller gave om du vil. Du kan sende et valgfritt beløp til vår bankkonto 3633.51.24450, eller til vår Vippskonto, søk opp Arna Svømme- og Livredningsklubb, eller skriv inn nummer #76678. Alle gaver hjelper oss til å gi et godt tilbud til våre unge svømmere.

Tusen takk for din støtte!

For å se hele kalenderen digitalt kan du klikke på bildet, eller følge denne lenken: http://bit.ly/arnakalenderen-2017