Velkommen til oppstartsleir i Strandebarm 2016

Vi ønsker svømmere og foreldre i Arna Svømme- og Livredningsklubb hjertelig velkommen til oppstartsleir som også i år blir i Strandebarm i Hardanger. Dette er en svømmeleir for både små og store svømmere i klubben. Vi håper at så mange som mulig har tid og lyst til å delta. Åstveit Svømmeklubb reiser også inn sammen med oss.

Overnatting blir på Strandebarm Sportell  som ligger i Strandebarm idrettspark. Her er svømmehall, idrettshall, løpebane, skytebane, sandvolleyball og nærhet til sjø med bademuligheter.

2013-08-07 15.39.11

Leiren starter fredag 5.august, og avsluttes fredag 12. august etter lunsj. Det blir minst to treningsøkter hver dag. Treningen vil bestå av svømmeøkter, basistrening og annen aktivitet. Det vil bli mye sosialt, og kjekke aktiviteter for store og små.

image

Det blir også lagt opp til at foreldre og søsken kan trene og ha et aktivitetstilbud denne uken. Aldersgrense for svømmere som reiser uten foreldre er 10 år.

Overnatting er på rom, leiligheter eller seng på sovesal ved behov. Pris pr svømmer kr 2800,- for overnatting, trening og 3 måltider pr. døgn. Svømmere som ikke skal være hele leiren betaler kr 400 pr døgn.

Foreldre og søsken betaler selv på stedet kr 590,- pr døgn for trening, kost og losji. Barn 0-3 år gratis og 3-6 år kr 400 pr døgn

Svømmere får leir t-skjorte. Foreldre og søsken må kjøpe/bestille t-skjorte. Leir t-skjorte koster kr 250,-.

Påmelding og betaling skjer utelukkende via medlemsportalen innen 15.juni. Dersom man bare skal være deler av uken, sender man mail om dette til susannkberg@hotmail.com. Bruk også denne mailen til andre henvendelser.

NB! Vi skal på leir sammen med Åstveit Svømmeklubb, så det er begrenset antall plasser. Første mann til mølla, og vi må først og fremst prioritere at flest mulig svømmere får tilbud, men vi tror at mange kan være med, også voksne 🙂

Alle svømmere skal meldes på via medlemsportal:
– Oppstartsleir i Strandebarm For svømmer – Velg antall dager. De som ikke skal være med hele uken, må sende mail til Susann (susannkberg@hotmail.com) hvilke dager de skal.

Andre familiemedlemmer velger følgende:

Oppstartsleir i Strandebarm Familemedlem inkl. t-skjorte (kr. 250 betales i portalen, resten betales direkte til Sportellet)

eller

Oppstartsleir i Strandebarm Familemedlem uten t-skjorte (betaler opphold til sportellet ved avreise)

http://medlem.arnaslk.no

Dersom man ikke skal være hele uken, eller svømmer har spesielle behov eller allergier. Send mail til Susann (susannkberg@hotmail.com)

Har dere spørsmål send en mail til:  susannkberg@hotmail.com

 

 

image                        image

image                        image

image                          image

image                                          image