Tilbud om gratis svømmeopplæring i vinterferien!

Arna Svømme og Livredningsklubb inviterer barnehagebarn i alderen 4-6 år til intensiv svømmeopplæring en time (12.00-13.00 og 13.00-14.00), hver dag i vinterferien, 29.mars-1. april. Tilbudet er kommet i stand som et samarbeid mellom «Fagavdeling barnehage og skole» i Bergen kommune og svømmeklubbene i Bergen.

Opplæringen vil foregår i bassenget på Garnes Ungdomsskole. Barna deltar til samme tidspunkt fire dager på rad. Barna blir delt opp i små grupper med hver sin dyktige svømmeinstruktør. Personalet fra barnehagen eller foreldre som ledsager, er hjertelig velkomne til å delta i undervisningen. Det er lurt å ta med et varmt håndkle eller badekåpe, siden små kropper fort blir kalde.

Barna må ha ledsagere i garderoben. Alle må dusje uten badetøy før svømming.

Nødvendig utstyr: badetøy, håndkle og badehette.

Ved påmelding må det opprettes en brukerkonto på tryggivann.no. For påmelding gå inn på tryggivann.no, kursene ligger på Arna SLK sin side under “annet”. Velg «Barnehagesvømming vinterferie», registrer deretter barna med navn. Tilbudet er for alle barnehagebarn fra 4 års alder. De barna som deltok på svømmekurs i høstferien kan dessverre ikke delta på dette tilbudet.

Ved spørsmål ta kontakt med svømmeskoleansvarlig Christina Dyngeland Kjellid på kurs@arnaslk.no eller ring på 40871505.