Pakking og distribusjon av Arnakalenderen

Det er desember og på tide å få Arnakalenderen rundt til bydelens postkasser.

Vi trenger frivillige til å stille opp på dugnad til pakking og kjøring.

Mens ungene trener, mandag 14. desember, pakker vi inn kalender og medfølgende brev i plastikk. I fjor stilte over 20 frivillige til pakking (se bildet) og det gikk fort unna, samtidig som det var en kjekk og sosial stund. Om du bare har mulighet til å hjelpe litt denne kvelden, er det supert. Pakking blir i klasserom på skolen.

Vi begynner kl. 17 og holder på til alle kalenderene er pakket. Dersom det blir bra oppmøte vil dette gå fort unna.

Det blir rikelig med kaffe og pepperkaker til de som er med.

Distribusjon

Om du ikke har mulighet til å være med på pakkedugnad er det fortsatt mulig å bidra. Vi har satt opp 19 kjøreruter og trenger at disse blir fordelt. Da kjører man ruten man har fått tildelt, og putter kalenderen i postkassen. Det er ikke noe problem å dele ruter om noen ønsker det. Dersom noen har tid og mulighet til å kjøre flere ruter er det supert. Utkjøring begynner med en gang de første kalenderene er klare, 14. desember.

Oversikt over distribusjonsruter og status

Meld deg til å kjøre ut kalendere ved å sende ønsket rute til post@arnaslk.no