Invitasjon til LÅMØ kvalik

Svømmere på K1, K2, K3 og K4 født mellom 2000 og 2005 inviteres til vårt eget LÅMØ kvalikstevne i hallen på Garnes, 16.-17. januar! Dette er et approbert stevne med svømmere fra hele regionen som deltakere.

Dette er siste mulighet til å kvalifisere seg til LÅMØ 2016 i Stavanger, og vi håper mange ønsker å være med. Samtidig er det viktig at man mestrer øvelsene tilstrekkelig til å være med. Dette avtales med trener.

Påmelding til trener på gruppen din innen fredag 8. januar.

NB! Alle meldes i utgangspunktet på alle øvelser

Se invitasjon her: LÅMØ kvalik 2016

Les Bygdanytt sin reportasje fra fjorårets stevne: Personlige rekorder florerte

Til foreldre/foresatte

Som arrangør har vi fortsatt noen dugnadsoppgaver som trenger folk på dette stevnet, så skal svømmeren din være med, er dette en ypperlig sjanse til å gjøre dugnad når du kanskje er i hallen likevel. Sjekk medlemsportalen (http://medlem.arnaslk.no)

(Bildet er hentet fra Bygdanytt, Elise Årdal, http://www.bygdanytt.no/sport/Personlige-rekorder-florerte-259522.html)