Svømmeskolen fortsetter veksten. Vi styrker satsingen!

Denne uken er vi i gang med ny runde svømmekurs, og den fantastiske veksten holder fram.

Sammenlignet med 2014 har vi totalt i 2015 opplevd en vekst på 33% på ordinær kursvirksomhet. I tillegg har vi vært med på Gjensidigestiftelsens svømmeaksjon, hatt barnehager i bassenget med støtte fra fylkeskommunen og ikke minst vert en del av Svøm Bergen i AdO Arena. Det er rett og slett stor aktivitet i Arna SLK sin svømmeskole.

Utvidet stilling

Christina Dyngeland Kjellid har vært vår kursansvarlig de siste par årene i en 20% stilling og gjort en fantastisk jobb. Med utviklingen vi nå opplever ser vi at vi må utvide stillingen for å kunne håndtere veksten  som har vært, samt være i stand til å utvikle svømmeskolen videre. Vi skal opprettholde og forbedre kvalitet, samtidig som vi utvider kapasitet.

Fra 1. januar har vi i samarbeid med Christina blitt enig om å utvide stillingen som svømmeskoleansvarlig til 35%. Vi håper og tror at stillingen skal vokse videre sammen med utviklingen i svømmeskolen. I tillegg til stillingen som svømmeskoleansvarlig holder Christina livredningskurs og instruktørkurs både for interne og eksterne aktører.

Spørsmål vedr. svømmeskolen kan sendes til kurs@arnaslk.no.

kurs

NorgesSvommeskoler_Original