Oppsummering NM jr/UM 2015

NM jr. og UM 2015 i Alta er over. I år har vi hatt Mie Kreybu med som vår representant. Mie er en del av Bergensvømmerne og representerer dermed BS/Arna.

Mie har hatt en rivende utvikling siden hun ble tatt inn i Bergensvømmerne og hardt arbeid har denne helgen betalt seg i et sterkt mesterskap med flere perser, klubbrekorder og det hele toppet seg med UM bronse på 200m rygg. Vi gratulerer! mie-200rygg2

Som klubb skulle vi gjerne hatt enda flere representanter med på et så viktig stevne som dette, men for en forholdsvis liten klubb som oss, vil dette kunne variere en del fra år til år. Det er likevel viktig for oss å se framover, og vi satser på at vi ila. de neste årene kan stille med flere utøvere. Vi vet i allefall at det jobbes meget solid i de yngre rekker, så det er mye positivt i vente.

Bergensvømmerne er viktig for Arna

Mie er et godt eksempel på hvor viktig Bergensvømmerne er for at våre beste svømmere skal få jobbe mot å oppnå sitt potensiale. Det å bli en god svømmer krever mye trening, gode treningsfasiliteter og et treningsmiljø som passer det nivået man er på. Les artikkel i Bygdanytt der Mie forklarer hvor viktig BS har vert for henne: http://www.bygdanytt.no/sport/Mie-16-er-i-vann-Askorpen-til-norgestoppen-391989.html

Oppsummering av Mies prestasjoner i helgen.

Her følger en kort oppsummering fra hver av stevnedagene. Skrevet av mor Yvonne, som har skreket seg hes over 4 dager 🙂

Torsdag:

Mie perser på 50 rygg m 1/10 sek.  Perser med 2 sek på 4×200 fri har 1. etappe

Fredag:

Svømmer 200 rygg, perser med ca. 2 sek og tar bronsemedalje!
Noen minutter senere er det 50 fly og hun perser m 4/10 sek. Mie svømmer også 4×100 fri stafett og perser med ca 3/10 sek

Lørdag:

Litt stang ut, svømte 3 ganger 100 rygg, en gang individuelt, men ble dessverre disket. Perser med noen hundredeler på 4 x 100 medley stafett.

Søndag:

Svømmer 4×50 fri stafett og svømmer omtrent på pers. 200 fly var hun usikker på om hun ville svømme helt fram til start. Men hun var glad hun gjorde det fordi hun perset med nesten 5 sek og kom seg under 2.30 for første gang. Siste individuelle øvelse var 100 fri som endte litt bak pers.

Nye klubbrekorder:

  • 50m rygg – 30,92
  • 200m rygg – 2.21,65
  • 100m fri – 1.00.56 (stafett)
  • 100m rygg – 1.06.56 (stafett)

 Omtale i Bygdanytt

Vår lokalavis er flink å følge opp svømmerne våre.

 

Bilder fra Yvonne Kreybu og Altaposten