Svømmeskole i vekst

I Arna SLK drives det en god og aktiv svømmeskole. Småbarn, førskolebarn, skolebarn, ungdommer og voksne kommer til svømmeklubben for å lære å svømme og for å forbedre svømmeferdighetene sine.

De siste årene har vi hatt et stort løft i antall deltakere og mye av det kan tilskrives at styret i klubben for ca. to år siden ansatte Christina Dyngeland Kjellid som kursansvarlig. De siste par årene har Christina, sammen med en gjeng dyktige instruktører, nesten tredoblet antall kursdeltakere. Dette er ikke mindre enn fantastisk! Høstens første kursrunde viser en økning på ca. 40% i antall deltakere sammenlignet med samme kursrunde i fjor!

Med samme utvikling utover høsten ser det ut til at vi kan bikke 600 kursdeltakelser i 2015.

Voksenkurs

Vi ser at flere og flere voksne er interessert i å bli flinkere å svømme. Denne høsten har vi 25 voksne kursdeltakere, fordelt på nybegynner kurs, crawl for nybegynnere og crawl for viderekomne. Vi har akkurat startet kursene, så det er fortsatt mulig å henge seg på.

Rekruttering til treningsgruppene

Kursene våre er viktigste rekrutteringskanal til treningsgruppene våre. Treningsgruppene er for de som ønsker å drive aktivt med svømming.

Les mer om aktivitetstilbudet vårt etter man er ferdig med kursrekken her: https://www.dropbox.com/s/b6n9utlhzi8tftf/Aktivitetstilbud%20-%20Arna%20SLK.pdf

Framtiden

Vi tror at det er gode muligheter for å vokse videre og at vi kan ta imot enda flere deltakere på svømmekursene våre framover. Vi er selvsagt avhengige av gode bassengfasiliteter i bydelen vår, og håper at politikerne fortsatt ser behov for basseng i Arna, selv etter valgkampen. Vi jobber aktivt med å skaffe mer bassengplass og ikke minst rekruttere flere instruktører.

Dersom du lurer på mer om kurstilbudet vårt kan du kontakte Christina på kurs@arnaslk.no, telefon 408 71 505, eller lese mer her: http://arnaslk.no/svommekurs-i-bergen/