Ny hovedtrener i Arna SLK

20130821-182455.jpgEtter at Even Vike Holm valgte å takke for seg som hovedtrener, har styret i Arna SLK jobbet med å finne en erstatter som kan være med å løfte klubben videre.

Vi har valgt å tilby jobben til Tone-Lill Angelskår. Hun har denne høsten hatt hovedansvar for K3, Ungdomsrekrutter og Gullfisk, samtidig som hun har hatt flere av K1 og K2 sine økter. Hun er også instruktør i svømmeskolen og Svøm Bergen.

Hvorfor Tone-Lill?

Vi har valgt å satse på Tone-Lill fordi hun er en meget kompetent trener, veldig dyktig på å følge opp den enkelte svømmer, har et godt overblikk over alle aktiviteter i klubben, er genuint interessert i å utvikle sin egen kompetanse, og er med sin tydelighet en kulturbærer som blir viktig i årene som kommer.

Vi tror også at det å satse lokalt, på noen som kjenner klubben godt, er en trygghet som gir oss gode rammevilkår til utvikle oss videre.

Samarbeid med trenerene i samarbeidsklubbene våre, Delfana og Åstveit, samt eliteklubben, Bergensvømmerne, tror vi blir viktigere og viktigere i årene som kommer. Tone-Lill er tilhenger av BS-konseptet, og deler våre ambisjoner om å få flest mulig svømmere opp på elitenivå og inn i Bergensvømmerne.

Tone-Lill er hovedtrener fra og med 1. oktober 2015.

Vi ønsker Tone-Lill lykke til i den nye jobben!

Spørsmål kan sendes til Kristian Blom, leder@arnaslk.no