God start for ny treningsgruppe

Denne høsten har vi i Arna SLK tatt grep for å gi et enda bedre tilbud til «ungdommer» fra og med 5. klasse og oppover.

Vi har startet en egen treningsgruppe som vi kaller Ungdomsrekruttene, UR. Dette er en gruppe for «nye» eller «relativt nye» svømmere, og er et forsøk på å tilby en mer homogen gruppe på det sosiale plan, samt møte det faktum at en 11-12 åring har noe høyere treningskapasitet enn en 8-9 åring som man gjerne ellers ville trent sammen med.

Tre ganger i uken kommer mellom 10 og 15 ivrige svømmere i bassenget på Garnes. Vi ser at disse svømmerne opplever stor framgang på kort tid, og vi håper at mange av de fortsetter videre i konkurransegruppene når de er klar for det.

Ved å opprette denne gruppen har vi også åpnet opp for å ta inn enda flere svømmere på våre to andre rekruttgrupper, Gullfisk og Laks.

Dersom du er interessert i å prøve deg på svømming som treningsform, og er 5. klassing eller eldre, er du velkomment til å komme å prøve deg på en trening med Ungdomsrekruttene.

Treningstider:
Mandag 17-18 (16.45 oppvarming på land)
Onsdag 17.10-18.10 (16.55 oppvarming på land)
Fredag 16-17 (15.45 oppvarming på land)

 

Se alle tider her

Trener på gruppen er Tone-Lill Angelskår (tonelill@arnaslk.no), og hun vil gjøre en vurdering om det går greitt å trene på gruppen direkte, eller om vi anbefaler et «Crawlkurs for ungdom» først.

Hva med de som er yngre?
Yngre barn er selvsagt også hjertelig velkommen i klubben. Send en mail til post@arnaslk.no, så finner vi riktig sted for ditt barn.