Even takker for seg som hovedtrener

even Etter over 20 år i Arna SLK, først som svømmer, siden som trener, har Even Vike Holm valgt å takke for seg som hovedtrener i klubben. Even var ferdig utdannet som byggingeniør denne våren, og med ny krevende jobb, har han valgt å prioritere å følge opp denne jobben best mulig.

Det er vemodig når sånne ting skjer, og vi er selvsagt lei oss for dette. Samtidig har vi stor forståelse for Even sin beslutning og ønsker han alt godt i ny jobb.

Even sier følgende om avgjørelsen:
«Jeg må være så ærlig å si at jeg sier opp min stilling med blandede følelser. Jeg ser at klubben er på vei til noe stort, og jeg er sikker på at den jobben styret har gjort de siste årene vil kunne løfte klubben til nye høyder. Derfor er det ekstra bittert å gi seg nå, fordi jeg ser hvor mye bra som er i vente.»

Even er en meget godt likt trener, omgjengelig, hyggelig og framstår som en bunnsolid person. Han er tydelig på bassengkanten, og kombinert med solid faglig kompetanse og lang erfaring som svømmer på norsk toppnivå, har han vært en meget dyktig trener for oss. Vi ser på det som et tap for Arna SLK at hans kompetanse ikke lenger er tilgjengelig på daglig basis, men vi håper også at vi vil se han på kanten i en eller annen form i framtiden. Han vil også hjelpe oss med avvikling av treninger inntil vi har lagt trenerkabalen helt ferdig.

Vi takker for innsatsen og ønsker lykke til i ny jobb!

Ny hovedtrener

Det å finne en ny hovedtrener er vanligvis en krevende jobb, men denne gangen har vi vært i en heldig situasjon. Styret har valgt å tilby Tone-Lill Angelskår jobben som hovedtrener i Arna SLK., noe hun har takket ja til. Les mer om ny hovedtrener her …

Eventuelle spørsmål kan sendes til Kristian Blom, leder@arnaslk.no