Oppstartsleir i Strandebarm 2015

Vi ønsker svømmere og foreldre i Arna Svømme- og Livredningsklubb hjertelig velkommen til oppstartsleir som også i år blir i Strandebarm i Hardanger. Dette er en svømmeleir for både små og store svømmere i klubben. Vi håper at så mange som mulig har tid og lyst til å delta.

Overnatting blir på Strandebarm Sportell  som ligger i Strandebarm idrettspark. Her er svømmehall, idrettshall, løpebane, skytebane, sandvolleyball og nærhet til sjø med bademuligheter.

2013-08-07 15.39.11

Leiren starter søndag 2.august med trening kl 16, og avsluttes søndag 9. august etter lunsj. Det blir minst to treningsøkter hver dag. Treningen vil bestå av svømmeøkter, basistrening og annen aktivitet. Det vil bli mye sosialt, og kjekke aktiviteter for store og små.

168Det blir også lagt opp til at foreldre og søsken kan trene og ha et aktivitetstilbud denne uken. Vi håper at det er mange foreldre/familier som ønsker å være med på leiren. Aldersgrense for svømmere som reiser uten foreldre er 10 år.

Overnatting er på rom, leiligheter eller seng på sovesal ved behov. Pris pr svømmer kr 2600,- for overnatting, trening og 3 måltider pr. døgn. Svømmere som ikke skal være hele leiren betaler kr 370 pr døgn.

Foreldre og søsken betaler selv på stedet kr 580,- pr døgn for trening, kost og losji. Barn 0-3 år gratis og 3-6 år kr 400 pr døgn

Svømmere får leir t-skjorte. Foreldre og søsken må kjøpe/bestille t-skjorte. Leir t-skjorte koster kr 250,-.

 

Påmelding skjer utelukkende via skjema http://bit.ly/oppstartsleir-2015  innen 1.juni. Svar på skjema for hver enkelt svømmer som skal være med.

Har dere spørsmål send en mail til:  susannkberg@hotmail.com