Bergen Open Water

20. juni arrangerer Delfana, Vestkantsvømmerne og Bergen Triatlon Klubb Bergen Open Water. Dette er et utendørs svømmestevne som foregår i Tennebekk Tjern.

Vi synes at dette er et veldig bra tiltak og ønsker å støtte opp om dette. Samtidig er det en fantastisk mulighet for svømmerne våre til en annerledes utfordring. Derfor håper vi at det blir en gjeng fra Arna SLK som tar utfordringen og blir med.

I denne sammenhengen arrangerer Delfana en infokveld torsdag 30. april kl. 16-19 (Se invitasjon under). Det går fint an å møte opp her selv om man ikke vet om man vil være med. Kanskje man kan få vite litt mer slik at man blir helt klar for å prøve seg på svømmestevne på en helt annen måte.

Det er allerede 3-4 på sverdfisk/piraja som har vist interesse, så det er bare å henge seg på. Dette kan bli spennende. Ta kontakt på stevne@arnaslk.no om det er spørsmål.

Invitasjon fra Delfana 

Hei, alle sammen!
Open Water sesongen er like rundt hjørnet, og torsdag 30.april kl.16-19 i kantinen på Slåtthaug holder vi en samling/infokveld for alle svømmere og foreldre, samt deltakere på crawlkurs for voksne. Vi inviterer også svømmere fra de andre Bergensklubbene.
Representant fra Open Water utvalget i NSF, samt representant fra Swim Shop kommer:
  • Mulighet for å prøve/bestille våtdrakter og annet Open Water utstyr
  • Info rundt Bergen Open Water som arrangeres lørdag 20.juni
  • Felles treninger i Tennebekktjern
  • Wet Card
Er ikke sikkert alle har mulighet til å være der fra kl.16, men vi starer med prøving av drakter, og annet utstyr første timen. Info etter dette.
For mere info les om samlingen på vår hjemmeside: www.delfana.no
Mvh
Morten Urdal (daglig leder)
SK Delfana

Bildet er hentet fra Delfana.no