Invitasjon til Kværner Swim Cup på Stord 18.-19.oktober

Nå nærmer det seg årets reisestevne til Stord, og vi håper mange blir med på dette stevnet. Dette er kjekt og sosialt for både store og små. Veldig fint om også noen foreldre har lyst til å være med på denne turen! Husk å gi beskjed om antall ledige plasser i bilen ved påmelding.

Invitasjon til Kværner swim cup

1381548_10201403831632249_1859489224_n

HVEM KAN VÆRE MED: Alle svømmere på Gullfisk, Laks, Delfin, Sverdfisk, Hai og Piraja kan være med på dette stevnet. (De som er født i 2006 eller tidligere) Svømmere under 10 år kan kun overnatte på skolen dersom de har foreldre med (en av foreldrene må bo på skolen).

REISE: Vi reiser i privatbiler fra Arna til Stord  fredag ettermiddag kl. 17.15 fra Øyrane Torg (vi møtes ved Shell stasjonen), og retur søndag ettermiddag. Angi evt. behov for skyss i påmeldingsskjema.

OVERNATTING: Vi overnatter på skole i gangavstand til svømmehallen.

MAT: Alle må ha med nistepakke til kveldsmat fredag. Det blir bestilt pizza på lørdag kveld etter stevnet. Vi IMG_0943kjøper inn brødmat til frokost og lunsj lørdag og søndag. Det vil også være tilgjengelig mat/ frukt og diverse i svømmehallen hele helgen.

EGENANDEL: Pris for svømmere kr. 400,- Pris for voksne kr. 400,- (dekker overnatting på skole og varmt måltid lørdag kveld, frokost og niste lørdag/søndag). Dersom noen trenger skyss, koster dette kr 200,-, tur/retur.

IMG_0901PÅMELDING: Påmelding gjøres via dette skjemaet: Påmeldingsskjema, senest 8. oktober.  For de som skal svømme approbert skal det avtales med trener hvilke øvelser som skal svømmes. Trener melder disse videre. Det blir kun mulig å melde seg på 3 øvelser per dag. For uapprobert stevne kan man bruke nevnte skjema.

Dersom noen har spørsmål vedrørende turen, ta kontakt med Susann Berg: susannkberg@hotmail.com eller 97129185

Påmeldte så langt: