Innsvømming i AdO fredag 26. september

Informasjon fra Tone-Lill vedr. stevet i AdO arena i helgen.

«Det er innsvømming på fredag i AdO og siden stevnet går i 50m basseng så kan jeg ta med de utøverne som vil benytte seg av dette og prøve det nye bassenget på fredag da det helt sikkert er mindre folk enn på lørdag og søndag.
Samtidig så de som aldri har svømt langbane prøvd seg i et 50m basseng, samt testet startblokker og øvd på vendinger. Det blir trening på Garnes som vanlig for de som heller ønsker det.

For de som vil være med så tar vi tog kl 16:48 fra Arna og tilbake med toget som går 19:37 fra Bergen. For de som vil møte opp ved AdO så er vi der litt over kl. 17:00. Vi er tilsammen 3 voksne som er med på toget fram og tilbake. Gi beskjed til trener om du vil være med og om du tar toget så vi vet hvem som møter hvor. Togbilett må dere kjøpe selv.

Da gleder vi oss til å se og få testet det nye bassenget!»

Hilsen Tone-Lill